In Clubhuis, Golf Residentie Dronten, VvE

Langs deze weg wil ik graag namens de werkgroep iedereen die heeft gereageerd op onze vraag, Heb je nog een tip voor ons, hartelijk dankzeggen voor de vele reacties die wij mochten ontvangen.

Het is goed om te merken en te ervaren dat er veel bewoners zijn die A. Willen meedenken met een probleem en B. Het plezierig vinden dat De Vier Seizoenen in bedrijf kan blijven, ook in een rustiger periode van het jaar.

Het goede nieuws is dat het vrijwel 100% zeker is dat Mireille van der Velden, voor sommigen geen onbekende, gedurende de periode eind oktober tot maart 21 De Vier Seizoenen zal beheren. Zij heeft een uitgebreide horeca ervaring en kent D4S goed. De bedoeling is dat Mireille  samen met vrijwilligers De Vier Seizoenen bemant en alleen wanneer grote gezelschappen worden verwacht er personeel zal worden ingehuurd. De verwachting is dat, tenzij corona roet in het eten gooit, er min of meer normale openingstijden gerealiseerd kunnen worden. IJs en weder dienende natuurlijk.  

Vanaf het voorjaar 2021 ligt het in de bedoeling weer een pachter beschikbaar te hebben. Er zijn momenteel gesprekken met geïnteresseerden die veel originele ideeën hebben zodat ook daar wat van verwacht mag worden.

We houden u op de hoogte.

Namens de werkgroep D4S, Paul van Rijn