In Golf Residentie Dronten, VvE

Inmiddels heeft iedere bewoner van de Golf Residentie een vraag per mail ontvangen, een vraag om een tip of suggestie op welke manier de bezetting van D4S kan worden gecontinueerd. Want voor onze bewoners, golfers, buitenleden en greenfee spelers is de beschikbaarheid van D4S belangrijk.

Onze bewoners maken in samenwerking met de Groep Sociaal ten behoeve van lange tafel maaltijden, bridge, yoga, handwerk groep etc. allemaal gebruik van D4S daarnaast zijn er speciale bijeenkomsten zoals wijnproeverij, partijen en feestjes etc. Golfers drinken hun biertje en reiken de prijzen uit. Buitenleden en greenfee spelers zorgen voor een behoorlijke inkomstenbron voor de VvE en willen ook graag iets eten en drinken.

Het is dus belangrijk dat D4S open blijft, maar het is nu corona tijd en dus geen moment om een uitbater te contracteren. Het plan is nu tot het voorjaar D4S te bemensen met vrijwilligers, maar er moet wel iemand zijn met vergunning en overzicht van bestellingen, betalingen ed. Daar zijn wij als werkgroep naar op zoek. Weet u iemand die daarvoor in aanmerking komt, meldt dat even hier.

Alsvast dank namens de werkgroep,

Jan Haasnoot, Kees Broek, Harry Peeters, Peter van den Wijngaart, Ronald van Heek en Paul van Rijn