In Golf Residentie Dronten, VvE

We genieten de laatste weken van prachtig weer en dus kunnen we fijn een wandeling maken, uiteraard daarbij rekening houdend met de Coronaregels.
Hondenbezitters trekken er ook elke dag even op uit. Dat is wel te zien als we langs de vijver lopen. De twee prullenbakken, eigendom van de Parkresidentie, die daar staan zitten boordevol met poepzakjes. Er staan zelfs zakjes naast! Mensen, dit kan toch niet! Prullenbakken zijn geen bakken voor zakjes met hondenuitwerpselen. Er zijn speciale hondenpoepbakken met een klep die stankoverlast tegen gaan. De bakken langs de vijver zijn dat dus echt niet.
Dat geldt ook voor de Golfresidentie. Arie van de Graaf vertelt mij dat de aannemer gefrustreerd raakt omdat poepzakjes in verkeerde bakken worden achtergelaten of “gewoon” in het gras of langs de weg.

Als hondenbezitter houdt u van de natuur. Dan deponeert u dus geen zakjes op plekken waar het niet geoorloofd is. Neemt u de zakjes mee en breng ze naar een daarvoor geschikte bak. Dat is misschien even een stukje omlopen maar dat is toch ook zo erg niet? Dank u wel.

Els van den Wijngaart