In Golf Residentie Dronten, VvE

 

Ron Gunneweg

Ron en Els wonen sedert begin 2002 met veel plezier op de Golf Residentie. Geboren en getogen in Schiedam en na in diverse plaatsen gewoond te hebben neergestreken in Dronten. Zij golfen beiden en houden van het maken van verre reizen.

Zijn werkzame leven heeft Ron gewijd aan financiën waarvan de laatste 19 jaar als financial controller bij de Universiteit Utrecht. Hij was verantwoordelijk voor het financiële beleid inzake de begroting van het Departement Scheikunde waaronder onderwijs, onderzoek en subsidies vallen.

Kortgeleden is Ron met pensioen gegaan en heeft dus meer tijd vrij te besteden. Door het terugtreden van de huidige penningmeester ontstaat de behoefte aan iemand die deze, voor de VvE cruciale positie, weer gaat innemen. Vanuit zijn verantwoordelijkheidsgevoel en belangstelling wil hij die uitdaging aangaan. Daarbij hecht hij er aan om de bewoners duidelijkheid en informatie te geven over de financiële situatie, tenslotte zijn we allemaal mede-eigenaar en dus belangstellend hoe er met onze parkbijdrage wordt omgegaan.  Wanneer het aan Ron ligt zal aan openheid en informatie beslist prioriteit gegeven worden.

De taak van een penningmeester bij de VvE is  veel omvattend,  zaken als De Vier Seizoenen, mede in relatie tot de afspraken met de golfclub, de mogelijke uitbating en onderhoud.

Daarnaast het grote onderhoudscontract met onze aannemer aan de ene kant en inkomsten van gebruikers van de golfbaan zoals buitenleden en greenfee spelers aan de andere kant. Er wordt momenteel veel door het externe buro Flynth gedaan, maar Ron wil graag zelf aan “de knoppen” draaien en bepalen wat de slimste manier is om met ons geld om te gaan.

Wij (namens alle bewoners) wensen hem daar erg veel succes bij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eigen foto’s Ron Gunneweg