In VvE

De eerste dag van De Vier Seizoenen in eigen beheer, verloopt volgens plan. Weliswaar moesten er nog veel zaken worden aangepast, zoals het kassasysteem, maar het functioneert inmiddels en de eerste kopjes koffie zijn vanmorgen geserveerd.

Zoals reeds bekend geeft Johan Klaver voorlopig leiding aan het clubhuis. Een aantal jaren terug zwaaide hij er ook de scepter als ’tussenpaus’. Hij wordt nu geholpen door een groep medewerkers/vrijwilligers die het clubhuis de komende maanden draaiende houden. Onder hen is Pam Maatman. Zij wordt vanaf volgende week op donderdag, vrijdag en zaterdag de nieuwe chef-kok. Pam komt van het sterrenrestaurant De Baseliek in Harderwijk en begon ooit als keukenhulp in De Vier Seizoenen.

Tot 1 november is het clubhuis dagelijks open van 10.00 tot 20.00 uur of langer als een bepaalde activiteit daar aanleiding toe geeft.

Johan Klaver wil de komende dagen gebruiken om de organisatie van De Vier Seizoenen op poten te zetten. De vrijwilligers werken in twee ploegen. Het prijsniveau van het clubhuis is in de nieuwe organisatie aangepast. De clubhuiscommissie reageert daarmee op de uitkomst van de onlangs gehouden enquête. Afrekenen kan alleen nog met een pinpas. Voor grote evenementen wordt een cateraar ingehuurd. Fenna Eilander neemt de huishoudelijke kant van het clubhuis voor haar rekening.

Via de website worden alle bewoners en andere belangstellenden zoveel mogelijk actueel op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Voor een kopje koffie of een ander drankje kunt u in iedere geval weer terecht.