In Golfclub
TEKST EN ARCHIEFOTO HANS DE JONGH

Na 22 gespeelde wedstrijden volgt woensdagavond de ontknoping van de inloopwedstrijden. De beide organisatoren, Marga Bentum en Paul van der Hulst, hebben het dit jaar extra spannend gemaakt door de afgelopen weken de einduitslag op de website niet meer te updaten.

Dat geldt niet alleen voor de ‘gewone’ wedstrijden maar ook voor de klassering in de parren- en birdiecompetitie. Hoewel de betrokken spelers de afgelopen weken waarschijnlijk zelf de resultaten hebben bijgehouden, heeft de wedstrijdcommissie het verrassingseffect tot het laatst toe willen bewaren.

Voor de winnaars van de inloop 2017 is er een fraai prijzenpakket dat beschikbaar is gesteld door wijn- en drankenwinkel Mitra van Christian Voogt. Christian, die lid is van onze vereniging, heeft de sponsoring overgenomen van Gall & Gall. Voorzitter Cees de Bruin komt woensdagavond de einduitslag bekend maken.

De prijsuitreiking wordt voorafgegaan door een gezamenlijke maaltijd die voor het eerst onder regie van de nieuwe bezetting van clubhuis De Vier Seizoenen wordt genuttigd. In verband met de vroeg invallende duisternis heeft de wedstrijdcommissie de spelers gevraagd om wat vroeger dan anders te starten.

FOTO

De winnaars van de inloop van 2016 met in het midden allround winnaar Angela Mulder.