In Golfclub
TEKST HANS DE JONGH

De functie van voorzitter van de jeugdcommissie en daarmee die van lid van het dagelijks bestuur van de golfclub is opnieuw vacant. De huidige commissievoorzitter, Christiaan Trox, is onverwacht terug getreden. Het bestuur is nu op zoek naar een opvolger.

Christiaan Trox werd in de laatste algemene voorjaarsvergadering formeel gekozen tot bestuurslid nadat hij al enige tijd binnen het bestuur had meegedraaid als opvolger van Roy Lamers.

Tijdens die vergadering ontvouwde hij op enthousiaste wijze een aantal ambitieuze plannen om het jeugdbeleid op een hoger plan te tillen. Hij vond dat er meer aandacht moest komen voor de jeugd en wilde zich daar graag voor inzetten.

Het bestuur is direct op zoek gegaan naar een geschikte opvolger omdat het ervan overtuigd is dat een initiërend jeugdbeleid van essentieel belang is voor een evenwichtige ontwikkeling van de vereniging.

Wie belangstelling heeft kan zich melden bij het dagelijks bestuur van de club. Dat kan per e-mail naar voorzitter@golfresidentie.nl en/of secretaris@golfresidentie.nl.