In Golfclub
DOOR HANS DE JONGH

Sponsor Christian Voogt van Mitra Dronten heeft voor de overall prijs van de Mitra Maandbeker 2021 een verzorgd weekeindje weg in het vooruitzicht gesteld. De Maandbeker is een meerronde competitie die zeven afleveringen telt en waarvan komende zondag, 6 juni de derde editie wordt gespeeld. De finale staat voor 3 oktober op de kalender.

Het gaat daarbij om een hoofdprijs ter waarde van € 350 voor twee personen waarin golf en ontspanning centraal staan. Er is een overnachting ergens in Nederland inclusief diner op de dag van aankomst en ontbijt op de dag van vertrek. Bij de prijs horen twee greenfees voor 18 holes op een nabijgelegen baan en naast een welkomstdrankje is er een rondleiding en proeverij bij een brouwerij.

De prijs is niet inwisselbaar voor geld, de winnaar moet aan tenminste vijf wedstrijden hebben deelgenomen, hij of zij moet minimaal 18 jaar zijn en de datum wordt bepaald in overleg met de sponsor. Behalve de Maandbeker sponsort Mitra Dronten ook nog andere wedstrijden van de Golfresidentie waaronder onder andere de finale van de seniorencompetitie.