In Golfclub

De functie van voorzitter PS&L is al enige tijd vacant. Een bijzonder belangrijke taak, mede gelet op de ontwikkelingen in het ‘Flevolandse golfland’. Ook een zeer interessante functie, met zowel interne als externe contacten. Het golfclubbestuur komt graag in contact met kandidaten die deze rol op zich willen nemen.

Als voorzitter van de PR/sponsorcommissie, geef je leiding aan de betreffende commissie en neem je plaats in het golfclubbestuur. Een belangrijke taak binnen het bestuur en met de commissie, omdat we duidelijk nog meer dan tot op heden de communicatie naar buiten toe willen verhogen. Het bestuur is van mening dat nog te weinig bekend is bij de Drontenaren en daarbuiten, dat men welkom is om op onze prachtige golfbaan om te spelen en lid te worden.

Door de actieve en zeer positieve samenwerking met het bestuur van de VvE, is de weg van ledenwerving ingeslagen en willen we graag meer greenfee spelers verwelkomen. Een taak die de golfclub op zich heeft genomen.

Een (verkorte) functie en taakomschrijving voor de vacature is hier bijgesloten. Indien u van mening bent een geschikte kandidaat te zijn en daar een deel van uw vrije tijd aan te willen besteden, kunt u dat melden bij secretaris@golfresidentie.nl. Vervolgens nodigen we u graag uit voor een nadere kennismaking en toelichting.

We zien uw reactie met belangstelling tegemoet en danken u nu reeds voor uw bereidheid om een belangrijke bijdrage te willen leveren aan onze bruisende golfvereniging.