In Golfclub
DOOR HANS DE JONGH

Wie een laatste groet wil brengen aan Trudi Siegmann-Cornelisse en de uitvaartplechtigheid in Lelystad niet kan bijwonen, kan dat donderdag doen. De rouwauto rijdt dan rond 13.50 uur stapvoets langs het clubhuis om mensen die dat willen gelegenheid te bieden hun respect te tonen. Trudi overleed in de nacht van zaterdag op zondag op 82-jarige leeftijd. Hoewel haar gezondheidstoestand de laatste tijd verminderde, kwam het overlijden toch onverwacht.

Binnen de vereniging wordt Trudi omschreven als een sympathieke vrouw die sociaal meelevend was en altijd belangstelling had voor de ander. Ruim tien jaar geleden werd ze lid van de golfclub. Zij is enige tijd marshal geweest en lid van de damescommissie. De damescommissie wil op 26 maart stilstaan bij haar overlijden als de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen wordt gespeeld.

Donderdag 7 maart begint om 15.00 uur de afscheidsdienst in de aula van Ölandhorst aan de Oostranddreef 1 in Lelystad voorafgaande aan de crematie. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren. Er is geen bezoek aan huis.