In Golfclub

De Golfclub en de Vereniging van Eigenaren van de Golfresidentie Dronten hebben met spanning naar de persconferentie gekeken waarin de nieuwe (strengere) corona maatregelen werden afgekondigd. Deze nieuwe maatregelen gaan in op dinsdag 29 september 2020 vanaf 18:00 uur. Na het aanhoren van de nieuwe maatregelen toch een sprankje opluchting, want het golfen kan worden voortgezet, ook in wedstrijdverband. Het verplicht reserveren van een starttijd blijft van kracht.

Een oproep aan alle leden om op een correcte manier de starttijden te reserveren. Bij het reserveren voor meerdere personen, dit conform de instructie te doen en niet door bijvoorbeeld “gast” of een “?” te vermelden. De handhaving hierop zal worden aangescherpt om ongewenste situaties te voorkomen die kunnen leiden tot strengere maatregelen of zelfs sluiting van de golfbaan. Overtreding van de corona maatregelen kan leiden tot een waarschuwing of bij herhaling tot een sanctie volgens het sanctiebeleid van de Golfclub en/of de VvE.

Ook de horeca kan openblijven, maar dan wel met minder bezoekerscapaciteit. Binnen is de groepsgrootte naar maximaal 30 personen teruggebracht, exclusief personeel en voor buiten geldt een maximale groepsgrootte van 40 personen, exclusief personeel. Een gezelschap mag uit maximaal 4 personen bestaan, tenzij het gezelschap een huishouden betreft dat uit meer dan 4 personen bestaat. De overige regels, zoals het faciliteren van bezoekersregistratie, de 1,5-meterrichtlijn en de gezondheidscheck, blijven onverkort van kracht. Houdt u aan de corona maatregelen, dat is een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Vragen over het bovenstaande kunt u sturen naar: rhcie@golresidentie.nl