In Golfclub

DOOR HANS DE JONGH | INFOGRAFIC NGF

De seniorencommissie die vier weken geleden besloot in verband met de pandemie voorlopig geen wedstrijden meer op donderdag te organiseren, doet dat in elk geval de komende drie weken weer wel nu er met flights van twee moet worden gespeeld. 

De wedstrijden worden onder de strikte regels van de Veiligheidsregio georganiseerd, hetgeen onder meer betekent dat er vanwege de sluiting van de horeca geen zogenoemde ‘nazit’ is en er geen prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Er wordt geen inschrijfgeld geheven. Deelnemers moeten na afloop zo snel mogelijk vertrekken; groepsvorming van meer dan twee personen is niet toegestaan. De uitslag van de wedstrijd wordt ’s avonds op de site gepubliceerd.

De scorekaarten moeten worden afgehaald aan de achterzijde van het clubhuis waar de kaarten in een doos liggen. Na afloop van de wedstrijd moeten de ingevulde kaarten weer in diezelfde doos worden gedeponeerd.

Hoewel eind november voor de senioren de winterstop begint, overweegt de seniorencommissie in december nog een drietal van dit soort wedstrijden te organiseren. De speler die tijdens de zes gespeelde wedstrijden de beste score heeft, krijgt thuis een prijs bezorgd.