In Golfclub

Petra en Bert Wierda hebben de eerste Mitra echtparenwedstrijd van dit jaar op hun conto geschreven. Met maar liefst 37 Stablefordpunten wisten zij elke aanval van de concurrentie te pareren. De nummers twee, Johan van der Kamp en Nancy van Opstal en nummers 3, Anne-Mieke en Gerrit Weijers, kwamen met respectievelijk 33 en 32 punten niet in hun buurt.

Het was al de derde wedstrijd in zeer korte tijd die door de Mitra, dat zich omschrijft als de gezelligste drankenspeciaalzaak van Nederland, werd gesponsord. Vorige week nog konden de senioren zich verheugen in de bijdrage van de Mitra en daarvoor was het ook al een wedstrijd van de weekeindecommissie waar de Mitra als sponsor van zich liet horen.

Van een echtparenwedstrijd wordt altijd gezegd dat die een zware wissel trekt op de relatie. De deelnemers aan deze aflevering zeggen daar weinig van meegekregen te hebben. “Het was ontzettend leuk om eraan mee te doen”, was de algemene reactie van de deelnemende paren..

De wedstrijd telde maar liefst 18 paren die Foursome Stableford speelden. Het weer was meer dan optimaal en de baan liet zich ook al van zijn beste kant zien. Wedstrijdleiders Marijke Prins, Dick Keijzer en Miep Hauer hadden danook weinig reden tot klagen.

FOTO

Petra en Bert Wierda, de winnaars van de echtparenwedstrijd met prijzen en wisselbeker. (foto Paul van der Hulst).