In Golfclub

Ferry Wobma maakt scorekaart voor 13 holes wedstrijd

TEKST HANS DE JONGH | SCOREKAART FERRY WOBMA

Het Rabo Open dat vrijdag op onze baan wordt gespeeld en behalve door de Rabobank Flevoland ook door de Drontense ondernemersvereniging De Driehoek, de OVDD, wordt georganiseerd, wordt over 13 holes gespeeld. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Ferry Wobma daar een aangepaste scorekaart voor gemaakt.

Het is voor de tweede keer dat de OVDD samen met Rabobank Flevoland het Rabo Open Golftoernooi houdt en de eerste keer dat dat gebeurt in samenwerking met de Golfresidentie. De wedstrijd start om half 2 met een shotgun nadat voorafgaand de deelnemers in het clubhuis zijn ontvangen met koffie of thee en een krentenmik.

De 13 holes wedstrijd start op hole 1 en slaat na de tweede hole af naar hole 14, gevolgd door de holes 15, 16 en 17. Vervolgens worden nog holes 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9 gespeeld. Voor degenen die nog geen golfvaardigheidsbewijs hebben maar wel kennis willen maken met de golfsport wordt er een clinic gegeven door de golfpro.

In clubhuis De Vier Seizoenen is er na afloop van de wedstrijd een borrel gevolgd door een uitgebreide barbecue. Bovendien is er catering in de baan en heeft onze eigen golfclub voor alle deelnemers ook nog een kleine attentie in petto.