In Golfclub

De boekjes, bagtags en pasjes liggen klaar ter verzending. (foto Nelly Landas)

Binnenkort begint de ledenadministratie van de golfclub met de distributie van de bagtags en het NGF-ledenpasje. Bovendien ontvangen alle leden het regelboekje van de NGF waarin de nieuwe regels zijn verwerkt. Voor buitenleden zijn er twee afhaalmomenten in het clubhuis. Die zijn daar apart over geïnformeerd.

Nelly Landas van de ledenadministratie is al enige weken bezig met de voorbereiding van het uitdelen van boekjes, bagtags en pasjes. Zij verwacht dat zij daar begin volgende week een begin mee kan maken. Zij heeft zich verzekerd van voldoende ‘hulptroepen’ om de uitgifte in goede banen te kunnen leiden.

Het is een groot aantal jaren geleden dat alle leden van de vereniging een nieuw regelboekje kregen. Dat dat nu gebeurt, heeft vooral te maken met de ingrijpende wijzigingen die per 1 januari van kracht zijn geworden. De regel- en handicapcommissie heeft de bestelling van de boekjes vorig jaar al in gang gezet om er ruim op tijd over te kunnen beschikken.

Buitenleden ontvangen de bagtags en pasjes gewoonlijk per post. Vanwege de bijvoeging van het NGF-regelboekje is er dit keer voor gekozen om een tweetal afhaalmomenten te organiseren in het clubhuis. Dat gebeurt op de zondagen 10 en 17 februari. Niet op de Golfresidentie woonachtige leden kunnen dan van 11.00 tot 14.00 uur in het clubhuis terecht.