In Golfclub

 

TEKST EN FOTO’S HANS DE JONGH

Marijke Prins heeft zaterdagmiddag in stijl afscheid genomen van de wedstrijdcommissie. Na tien jaar actief te zijn geweest binnen vooral de weekendcommissie zette ze definitief een punt achter haar vrijwilligerswerk. Zij wil ruimte maken voor andere bezigheden.

Marijke, die behalve lid en voorzitter was van de weekendcommissie, zat ook in de lustrum- en Ryder Cup commissie. Bovendien organiseerde zij de clubkampioenschappen. Zij leidde haar laatste wedstrijd vanaf de puttinggreen. De Vier Seizoenen kon in verband met de corona-voorschriften deze wedstrijd niet faciliteren.

In aanwezigheid van vele tientallen golfers werden haar waarderende woorden toegesproken door Paul van der Hulst, de voorzitter van de wedstrijdcommissie. Hij roemde haar inzet en betrokkenheid en bood haar namens het bestuur een vrolijke bos bloemen en een mooie fles wijn aan.

Haar laatste wedstrijd werd over twee banen gespeeld. Dergelijke wedstrijden trekken doorgaans veel deelnemers. Dat was ook nu weer het geval. Michael van der Velden werd winnaar. Hij scoorde maar liefst 39 Stablefordpunten. Ching Man werd 2e en Johan van der Kamp 3e. Jeroen van Vliet trad als sponsor op.