In Golfclub

De twee uitvoerende musici met links Trienke Dijkstra en rechts Renée Brunt.

DOOR HANS DE JONGH

Renée Brunt en haar vriendin Trienke Dijkstra geven zondagavond in de zomertuin van De Vier Seizoenen een klassiek vioolconcert om de langste dag van het jaar te vieren. De beide dames verheugen zich er enorm op en hopen op een grote publieke belangstelling. De weersvooruitzichten voor zondag zijn van een hoog zomers niveau.

Maria en Peter Zandvliet, de exploitanten van het clubhuis, hebben het concert verder aangekleed. Zo is het mogelijk om een tafel voor maximaal vier of minimaal twee personen te reserveren – met veilige onderlinge afstand – voor slechts € 25. Daar is een fles huiswijn naar keuze bij inbegrepen. De opbrengst gaat deels ook naar de beide uitvoerende musici.

Renée Brunt woont aan de Golfresidentie. Haar vriendin woont in Zwolle. De dames kennen elkaar van het conservatorium in Tilburg. Daar deden ze de studie klassieke viool. Renée volgt nog een klassieke zangstudie aan het conservatorium in Zwolle. Op het programma van de twee dames staan vooral duetten. Het concert dat een uur duurt, begint om half negen.