In Golfclub

Met een lunch en een rondje golf over negen holes organiseert het bestuur van de golfclub op zondag 22 maart een kennismakingsdag voor nieuwe leden. Het bestuur wil dat zij zich snel thuis voelen in de club. In iedere flight loopt daarom een lid mee dat al jarenlang speelt. De nieuwe leden ontvangen daarvoor een persoonlijke uitnodiging.

De nieuwe leden worden op die 22ste maart ’s morgens om half tien in het clubhuis ontvangen met koffie of thee, een toespraakje van een van de bestuursleden en een voorstelronde door de nieuwe leden zelf. Om half 11 gaat het gezelschap de baan in. Bij terugkomst trakteert het bestuur hen op een broodjeslunch. Er kunnen dan vragen worden gesteld en informatie worden uitgewisseld.

Belangstellenden kunnen zich daar nu al voor inschrijven via de wedstrijdkalender. Leden die nog niet met dat systeem bekend zijn kunnen zich ook per e-mail aanmelden via het adres wedstrijdcommissie@golfresidentie.nl.  Zij worden dan door de wedstrijdleiding in het bestand ingevoerd. Iedereen krijgt een startlijst toegestuurd. Het aanmelden kan tot donderdag 19 maart 18.00 uur.