In Golfclub

Kees Broek, de beoogde nieuwe penningmeester van de golfclub.

TEKST HANS DE JONGH

Kees Broek (64), de beoogd opvolger van aftredend penningmeester Harry Nieuwlaar, loopt zich warm voor die functie nu het bestuur heeft besloten hem in het najaar als de nieuwe financiële man van de club voor te dragen. Huidig penningmeester Harry Nieuwlaar heeft al enige maanden geleden aangegeven dat hij vanwege drukke werkzaamheden zijn functie wil neerleggen. Dat gebeurt formeel in de ALV van november.

De nieuwe penningmeester begon op 16-jarige leeftijd zijn carrière bij de Belastingdienst waarna hij in een groot aantal functies de boekhoudkundige kant van het bedrijfsleven opzocht. Op het ogenblik werkt hij nog in Amsterdam Zuidoost bij Paramount Pictures in het Global Business Service Center.

Sinds een jaar woont hij samen met zijn echtgenote op de Golfresidentie nadat hij twee jaar eerder al lid van de golfclub was geworden. Kees Broek (hcp 15,8), die tot dan in Laren woonde, is in 2005 begonnen met golf bij de golfclub Edda Huzid in Voorthuizen. Een aantal jaren later stapte hij over naar Almeerderhout en in 2017 wisselde hij die club voor de Golfresidentie in Dronten.