In Golfclub

Jean Maurice van Ham, de nieuwe golfpro

TEKST EN FOTO HANS DE JONGH

Jean Maurice van Ham is de nieuwe golfprofessional die zich verbonden heeft aan de Golfschool Dronten, het opleidingsinstituut van de Golfresidentie en de OGD. Hij is de opvolger van Bastiaan Haasnoot die recent naar de golfclub in het Drentse Havelte overstapte.

Jean Maurice wordt beoordeeld als een getalenteerd professional die zijn PGA-opleiding in Tilburg deed. Hij liep stage in Heerenveen en op Lauswolt en werkte negen jaar als headpro op de baan van de Heelsumse. Voorts was hij enkele jaren verbonden aan de Keppelse en verbleef hij ook bij de Lochemse.

De nieuwe pro, die vanaf 4 juni les gaat geven in Dronten, is een fervent aanhanger van de Iron Shirt Golf beweging. In een interview met de nieuwe Fore Seasons!, die in juni verschijnt, legt hij de principes uit van het Iron Shirt Golf: ‘Fysiek, techniek en mentaal komen er allemaal in samen’.

De lesdagen van Jean Maurice van Ham in Dronten zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Wie met hem voor een of meer lessen wil afspreken kan die hier boeken.