In Golfclub

 

 

George Gerritsen vertelt aan niet-golfende bewoners bijzonderheden over de golfbaan. (foto Rob Dorresteijn)

Voor golfende en niet-golfende bewoners van de Golfresidentie wordt zaterdagmorgen een wandeling georganiseerd over de eerste negen holes van de golfbaan. Deze herfstwandeling start om 10.00 uur. Deelnemers verzamelen zich dan bij het clubhuis. De wandeling duurt ruim anderhalf uur. De eerste lus van de baan is dan voor spelers gesloten. Die kunnen wel starten op hole 10. 

Een aantal weken geleden werd een soortgelijke wandeling georganiseerd over de tweede negen holes. De belangstelling daarvoor was onverwacht groot. Bij die gelegenheid waren het de voorzitter van de golfclub, George Gerritsen en bestuurder Jan Essing van de Vereniging van Eigenaren die op een geanimeerde manier tekst en uitleg gaven over de baan.

Velen vonden de wandeling voor herhaling vatbaar. Daarop werd besloten een soortgelijk initiatief, maar nu over de eerste lus, te plannen in de herfst. De voorzitter van de golfclub en de commissaris golfzaken van de VvE zijn ook nu weer van de partij om onder meer toelichting te geven over de beplanting, het onderhoud, het golfspel etc.

Wie mee wil lopen is van harte welkom. Om een idee te krijgen over de omvang van de belangstelling wordt het gewaardeerd dat een mailtje wordt gestuurd aan de organisatoren met daarin het aantal mensen dat wil mee wandelen.