In Golfclub

TEKST HANS DE JONGH | FOTO’S JAN BOERSMA EN HANS DE JONGH

Firmseats Mixed Friday heeft het seizoen in stijl afgesloten met een schitterende tweebanen-wedstrijd. Met een maximum aantal deelnemers, opnieuw een verrassende challenge bedacht door Mr Challenge Herman van Someren, een wedstrijd met een Drontens Drupje en een hapje in de baan, een eagle die werd geslagen door Danny de Busser, een smaakvolle barbecue en live muziek in het clubhuis van het Reine van Raalte trio.

Voorzitter Jan de Vries was danook een tevreden man toen hij aan het slot van een mooie dag de prijzen mocht uitreiken en kon terugblikken op zes zeer geslaagde wedstrijden die werden gesponsord door Firmseats, het bedrijf van Erwin Hammer dat is gespecialiseerd in de vervaardiging en verkoop van medische krukken. Firmseats heeft een driejarig sponsorcontract met Mixed Friday afgesloten waarvan het eerste jaar tot tevredenheid van beide partijen is verlopen.

De tweebanen-wedstrijd ging behalve over de tweede lus van de Golfresidentie ook over de uitdagende negen holes van de Openbare Golfclub Dronten. Op de vernieuwde hole 2 van deze baan sloeg Danny de Busser (hcp -2.1) zijn eagle. Het was ook dit team, met Marcel van Heek, Ronald van Heek en Jurgen Mulder dat met de hoofdprijs aan de haal ging met een netto score van 53 punten. Het team Chris van den Brand werd tweede met 58 punten en het team Lisa de Busser derde met 61 netto punten. Het grootst aantal punten bij de challenge, gesponsord door Profile, werd ook door het team Danny de Busser bijeen geslagen.

Foto boven De winnaars met van links naar rechts Jurgen Mulder, Danny de Busser, Marcel en Ronald van Heek. Foto midden Een beeld van de prijsuitreiking in De Vier Seizoenen. Foto onder De challenge waarbij moest worden geprobeerd om met een chip de kleefbal vast te slaan op een in vakken verdeeld doek dat tegen de muur hing.