In Golfclub

Van links naar rechts Anna Roos, Janny Huiberts, Hilly Knottnerus, Do Veltman, Irma Solleveld, Francis Balk, Philipinne Snel en Sigrid de Vries.

Het Drontens damesteam van de Golfresidentie dat in een sterke bezetting aan de Polderbokaal deelnam is er desondanks niet in geslaagd om op een eervolle plaats te eindigen. Aan de wedstrijd, die oorspronkelijk op 1 augustus zou worden gespeeld maar vanwege barre weersomstandigheden werd uitgesteld, deden ook teams mee van Almeerderhout, Flevoland en Emmeloord. 

Golfclub Flevoland uit Lelystad nam het initiatief om alsnog te strijden om de begeerde Polderbokaal waaraan de OGD, de Openbare Golfclub Dronten, niet kon bijdragen omdat het geen team op de been kon brengen. De dames uit Lelystad hadden kosten noch moeite gespaard om de deelnemers een mooie en vooral gezellige dag te bezorgen.

De warme en bemoedigende woorden van de voorzitter van de golfclub in Lelystad ten spijt, moest Dronten genoegen nemen met de laatste plaats. Emmeloord won de bokaal met maar liefst een score van 128 punten, Flevoland werd tweede met 105 punten, Almeerderhout derde met 104 punten en Dronten werd hekkensluiter met 103 punten.