In DAG, Golfclub, VvE
TEKST HANS DE JONGH | ARCHIEFFOTO

De Groep Sociaal van de Golfresidentie organiseert opnieuw een garageverkoop. Het geeft leden van de golfclub die op het park wonen gelegenheid om de oude golfsetjes die al te lang op zolder of in de garage op een nieuwe eigenaar wachten, in de aanbieding te doen. Vroegtijdig aanmelden om mee te doen wordt zeer gewaardeerd.

De laatste garageverkoop dateert van twee jaar terug. Zo’n twintig bewoners maakten toen van de door de Groep Sociaal geboden gelegenheid gebruik om spulletjes die te goed zijn om weg te gooien een tweede leven aan te bieden. Over de omzet die in 2016 werd gemaakt waren zowel deelnemers als organisatoren uiterst tevreden.

De te verkopen artikelen hebben een divers karakter. Twee jaar terug kon op meerdere plaatsen tegen schappelijke prijsjes ook nieuwe lingerie en andere damesmode worden ingekocht. Als zich bij de groepsociaalvvegrd@gmail.com genoeg deelnemers melden is de volgende garageverkoop op zaterdag 7 juli. Wie zich aanmeldt krijgt van Geja van Jaarsveld een bevestigingsmail.

FOTO

Vanuit de eigen garage kunnen op zaterdag 7 juli weer diverse artikelen te koop worden aangeboden.