In Golfclub

De senioren sluiten donderdag het seizoen af met een snertwedstrijd. Uitbater Peter Zandvliet zorgt voor een pan dampende erwtensoep bereid volgens een oer-Hollandse recept. Voor wie geen erwtensoep wil is er als alternatief tomatensoep. Daarnaast verloot de seniorencommissie die dag tien fraaie wintermutsen voorzien van het logo van de Golfresidentie.

De wedstrijd wordt gespeeld over 9 holes en telt mee voor de wintercompetitie. De competitie wordt medio half februari hervat. Er zijn dan nog zes wedstrijden te gaan voordat de winterkoning(in) bekend is. Naast de inloop bij de dames organiseert alleen de weekendcommissie nog wedstrijden in de wintermaanden

De soep wordt opgediend met roggebrood en spek en stokbrood met kruidenboter. Wie mee wil spelen en eten kan zich opgeven door in te schrijven in de wedstrijdkalender. Wie niet meespeelt maar wel wil mee-eten kan zich per e-mail aanmelden bij de wedstrijdcommissie. De kosten bedragen € 6,00 p.p. Wie liever tomatensoep wil moet dat aangeven.

De seniorencommissie heeft alle deelnemers aan het wedstrijdprogramma van het afgelopen jaar uitgenodigd om op een gezellige wijze het golfjaar uit te luiden. Een soortgelijke activiteit trok vorig jaar een nagenoeg vol grand-café De Vier Seizoenen. De commissie hoopt dit keer minstens evenveel mensen te mogen begroeten. Niet spelers zijn tussen 16.00 en 16.30 uur welkom.