In Golfclub

Het team van Dronten dat meespeelde voor de jaarlijkse Polderbokaal voor dames is op een mooie vijfde plek geëindigd. De wedstrijd werd gewonnen door het damesteam van Emmeloord. Gastvrouw Zeewolde werd tweede. De strijd bij de dames gaat in werkelijkheid om een melkbus gevuld met verse zonnebloemen.

Anders dan bij de Polderbokaal voor senioren waar op jaarbasis zeven wedstrijden worden gespeeld, gaat het bij de dames om één wedstrijd tussen de clubs van Flevoland (Lelystad), Dorhout Mees, Almeerderhout, Zeewolde, Dronten, Emmeloord en Harderwold. Het Drontense team van zes dames van de damescommissie, werd met evenzoveel dames aangevuld uit de bovenste plaatsen van de ranking van de Prima Vera Cup.

De afvaardiging bestond dit keer derhalve uit Marja Kosterman, Janny Huiberts, Cocky de Broekert, Nanda Siemer, Ellen van Hoff, Trees Lanting, Monique Woltjer, Tineke Visch, Mariëlle Geraets, Angeline van Seventer, Ching Man en Alma van Wilgenburg.

Bij de dames wordt sinds 2001 ieder jaar om de Polderbokaal gestreden. Er werd FBBB gespeeld met na afloop een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

FOTO

Het team van Dronten dat dit jaar meedeed aan de Polderbokaal voor dames.