In Golfclub

Corry en Guus Calis hebben de tweede golf-/bridgewedstrijd gewonnen, waaraan door veertien paren werd deelgenomen. De 28 deelnemers aan deze gecombineerde wedstrijd speelden ’s morgens negen holes en na de lunch speelden zij een bridgewedstrijd.

De organisatie spreekt van een zeer geslaagd toernooi met “mooi weer, gezellige mensen en aardige prestaties”. Bij het golfen werd greensome gespeeld; die wedstrijd werd gewonnen door Lenny en Cees de Bruin met 20 Stablefordpunten. Eveneens met 20 punten werden Corry en Guus Calis tweede en met 19 punten eindigden Olga en Jan Jonk op de derde plek.

Bij het bridge eindigden Corry Herweijer en Ed Stokvis als eerste met 71,43%, als tweede waren dat Corry en Guus Calis met 66,96% en als derde Truus en Guus Krens met 62,80%.

Uiteindelijk eindigden voor bridge en golf samen Corry en Guus Calis op de eerste plaats, als tweede Cees en Lenny de Bruin en als derde Corry Herweijer en Ed Stokvis.

FOTO

De winnaars op een rijtje met van links naar rechts Ed Stokvis, Corry Herweijer, Lenny en Cees de Bruin en Corry en Guus Calis.