In Golfclub

De overdracht van clubhuis De Vier Seizoenen naar eigen beheer begint steeds meer vorm te krijgen. Harry Peeters die als voorzitter van de clubhuiscommissie en bestuurslid clubhuiszaken van de VvE daar samen met Johan Klaver leiding aan geeft, is er enthousiast over.

Hij laat weten over voldoende vrijwilligers en inhuurkrachten te beschikken om de zaak verder stevig te verankeren. Een aantal van hen is nog met vakantie. De komende tijd zullen zij verder worden opgeleid. Het betekent ook dat de bezoekers steeds nieuwe gezichten achter de bar zullen aantreffen.

Vanaf deze week is ook de lunch opgestart. Vanaf nu zijn diverse soorten tosti’s en broodjes verkrijgbaar. Komende donderdag wordt ook begonnen met avondmaaltijden. Er komt een keuze uit drie voor-, hoofd- en nagerechten. Johan Klaver en Pam Maatman staan garant voor originele gerechten.

Donderdag wordt in het clubhuis een biljart geplaatst. Iedereen kan er gebruik van maken. In verband met een barbecue voor vrijwilligers van de Vereniging van Eigenaren is het clubhuis vrijdag beperkt geopend.