In VvE

In toenemende mate registreren de VvE-leden zich om daarmee toegang te krijgen tot het besloten deel van de website dat alleen voor leden toegankelijk is. Maar nog lang niet iedereen heeft dat gedaan, dus bij deze een oproep: REGISTREER U ALS VvE-LID VOOR HET BESLOTEN DEEL!!

De functie van het besloten deel is tweeërlei, enerzijds heeft u dan toegang tot de vergaderstukken van de ledenvergaderingen, statuten, huishoudelijk reglement, machtigingsformulier, anderzijds is er een functie om snel gegevens van medebewoners  te vinden (Wie Woont Waar), zoals adres, telefoonnummer, mailadres maar dan moet u wel deze gegevens invullen. Het is bovendien een controle op aanmeldingen die uitsluitend een mailadres opgeven. Want wanneer dat mailadres uit de naam van een lid bestaat is controle mogelijk, maar wanneer fantasienamen worden gebruikt is die controle er niet. Toch willen we uitsluitend leden in het bestand, al was het maar ter bescherming van het bestand. Het kan dus zijn dat bij een onduidelijk mailadres de toegang wordt geweigerd.

Meldt u zich aan op onderstaande pagina en klik REGISTREREN aan, u ontvangt een bericht wanneer deze registratie is geaccepteerd.

Registratiepagina