In Golf Residentie Dronten, VvE

Er wordt, juist in deze 1,5 meter samenleving, door de bewoners van de Golf Residentie veelvuldig gebruik gemaakt van de diverse wandelroutes die gelukkig in onze directe omgeving momenteel beschikbaar zijn.

Want naast de unieke mogelijkheid om over het schelpenpad van de eerste negen holes van de golfbaan te lopen, bestaat er het natuurpad dat langs de palingtocht loopt evenwijdig aan hole zes. Er is daar een lus uitgezet zowel richting hole zeven als hole vijf. Je vindt er een afwisseling van heesters, een vijvertje, de tocht en ook het bijenvolk van Ronald Mulder. Op de Parkresidentie is een “bospad” uitgezet dat goed onderhouden wordt door de Natuur&Milieu groep met houtsnippers tegen onkruid.

Op het terrein van de Openbare Golfclub waren ook wandelpaden, maar dat gedeelte is niet langer toegankelijk voor wandelaars (zie kaartje). In verband met de veiligheid worden daar geen wandelaars meer toegestaan. Op het “bospad” buiten langs de Parkresidentie worden door de VvE Golf Residentie extra bakken voor afval en hondenpoep geplaatst zodat het pad schoon en opgeruimd blijft.

Veel plezier op alle wandelfaciliteiten die wij als bewoners ter beschikking hebben, en …..s.v.p. afval in de bakken graag.

[pdf-embedder url=”https://golfresidentie.nl/wp-content/uploads/2020/05/wandelroute-bospad-om-ogd.pdf”]