In Clubhuis, Golf Residentie Dronten, VvE

Geen warm water in de keuken van D4S en dan….

Er was een acuut probleem in De Vier Seizoenen. De gasboiler die zowel de herendouches als de keuken van warm water voorziet had het begeven. Er moest snel iets gebeuren, maar een loodgieter op korte termijn laten komen bleek onmogelijk. Bovendien is er een levertijd voor een nieuwe boiler van zes weken.

Het klusteam met Diederik Tilenius, Hans Kramps en Bert Appel geeft niet op, bellen overal naartoe en vinden een elektrische boiler van 100 liter die direct leverbaar is. Gisteren hebben Diederik en Hans die boiler in Harderwijk opgehaald. Gedrieën hebben zij de boiler geïnstalleerd. Er is dan weer warm water in de keuken beschikbaar. Hulde voor deze snelle en effectieve oplossing!

Overigens is het klusteam van plan de warmwater voorziening in D4S verder te optimaliseren waarbij ook de boiler aan de “dameskant” vervangen zal worden.

 

Diederik en Bert zijn bezig met hun warme klus op de zolder van D4S met de installatie van de nieuwe boiler, Hans maakt de foto. Dank zij hun snelle actie is er weer warm water in de keuken, wat een kanjers!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Hans Kramps