In VvE

Het probleem van de openbare verlichting op de Golfresidentie, tussen de nummers 130 en 160, lijkt complexer dan werd verondersteld. Nutsbedrijf Liander, dat vandaag licht in de duisternis zou brengen, zegt haar probleem te hebben opgelost, maar de verlichting brandt desondanks nog altijd niet.

“Wij kunnen nu verder niets ondernemen”, verzucht Pieter van de Sande, de commissaris infra van de Golfresidentie, “en hopen morgen van Van Gelder te vernemen wat het probleem wel is en wanneer de lampen weer wel gaan branden”.

En: “Het spijt niet alleen ons maar ook SBA dat het probleem nog steeds niet is opgelost. Naar mijn mening”, zegt hij, “verdient SBA een groot compliment voor de manier waarop het probeert het probleem op te lossen, ondanks dat dat nog steeds niet is gelukt”.

Bewoners melden intussen dat de elektriciteitsvoorziening vanmorgen enige tijd onderbroken is geweest waardoor de hoop werd gekoesterd dat het verlichtingsprobleem inderdaad tot een eind zou komen.

Al enkele weken achtereen is het aardedonker op het genoemde deel van de Golfresidentie hetgeen voor veel ongemak zorgt. Eerder probeerde SBA met behulp van mobiele apparatuur  tijdelijke verlichting te plaatsen maar die oplossing mislukte vanwege lawaaioverlast.