In VvE

De plaatsing van de ondergrondse afvalcontainers is afgerond. Op vier locaties op het park kan het restafval nu met behulp van een pasje van de Milieudienst in de ondergrondse containers worden gedeponeerd. Alle bewoners hebben zo’n pasje intussen ontvangen.

Hoewel het project op de Golfresidentie een kortdurende vertraging opliep, waardoor de milieudienst dinsdag nog een extra ophaalrit moest uitvoeren, loopt de Golfresidentie in de pas met nagenoeg alle andere Drontense wijken waar het restafval ook ondergronds wordt ingezameld.

Op de Golfresidentie zijn de containers terug te vinden bij de uitgang van het park in de onmiddellijke omgeving van de postbus, bij het clubhuis tussen de holes 1 en 18, op de Golfresidentie tussen de holes 2 en 3 en op de Golfresidentie langs hole 6, aan het einde van hole 11.

Door het bestuur van de Vereniging van Eigenaren werd een inspraakronde georganiseerd om in goed overleg met de bewoners de plaatsen te bepalen waar de ondergrondse containers moesten komen.

De parkeerstrook bij de uitgang van het park wordt in een later stadium nog verlengd. Het verkeer kan dan probleemloos even parkeren om uit te laden. Ook moet de overeenkomst nog worden gecertificeerd door de notaris.

FOTO

Een van de vier ondergrondse afvalcontainers op de Golfresidentie langs hole 6 en aan het einde van hole 11.