In Golf Residentie Dronten, VvE

Om het contact eenvoudiger te laten verlopen tussen bewoners en SBA, zal onze parkmanager Rick van den Beuken vanaf 1 juli iedere 14 dagen (op de even weken) op donderdag tussen 10u en 11u aanwezig zijn in De Vier Seizoenen.

In de bestuurskamer is dan gelegenheid voor contact over park- en golfbaanonderhoud.

Veel bewoners wisten Rick al wel te bereiken via mail of telefonisch, maar een persoonlijke ontmoeting is nu ook mogelijk. Dus heeft u vragen of opmerkingen/suggesties u bent van harte welkom. Er is geen afspraak nodig, gewoon binnenlopen is het devies.

Er zal binnenkort ook een nieuwe versie van de informatie brochure verschijnen met informatie over hoe te handelen bij calamiteiten/storingen etc. overigens vindt u deze informatie ook op deze website onder de rubriek Onderhoud en Calamiteiten. De brochure zal huis aan huis worden verspreid.

Tevens willen wij u attenderen op een nieuwe dienstverlening van SBA voor Golf Residentie bewoners. Er gaat de mogelijkheid komen om uw eigen gazon te laten onderhouden door SBA professionals, die als geen ander weten hoe het gras het beste onderhouden kan worden. Ook hierover zal een informatie brochure verschijnen waarin u alles kunt lezen over het laten onderhouden van uw eigen gazon.