In VvE

Zaterdag 25 augustus was het dan zo ver. De eerste expositie ”Parkkunst” in het clubhuis met alle denkbare  kunstdisciplines werd om 11.00 uur geopend door Marianne van Maarschalkerweerd, vertegenwoordiger van de groep Sociaal.

Wat een verrassing zo’n veelzijdige creativiteit op de Golfresidentie in Dronten!

Schilderijen, textiele werkvormen, beeldhouw- en bloemsierkunst, en keramiek werden op 25 augustus in het clubhuis/restaurant  de “vier Seizoenen” geëxposeerd. De ruimte was  getransformeerd tot een professionele galerie.

Na de opening om 11.00 uur was er de hele dag door veel belangstelling van bewoners van het golfpark maar ook uit Dronten en de omliggende dorpen. Het bleef niet alleen bij belangstelling, er werd ook kunst gekocht en er zijn veel kontakten gelegd. Dat was ook De Drontenaar niet ontgaan en wijdt er daarom een stukje op haar webside aan: https://dedrontenaar.nl/cultuur/veel-publiek-en-nieuwe-contacten-bij-parkkunst-golfresidentie-dronten-4-fotos

Alle deelnemers zijn zo enthousiast dat een herhaling niet lang op zich zal laten wachten en wie weet zijn er nog veel wel meer creatieve geesten die hun kust willen presenteren.

Hier wat van de getoonde kunstwerken en enige sfeerplaatjes.

de belangstelling is groot