In VvE

Helaas, maar rustig en in haar slaap is Marga, woonachtig aan de Golfresidentie 51, in de nacht van dinsdag op woensdag overleden. Op 25 februari zou Marga 72 jaar zijn geworden.

De buurtbewoners gaan haar enorm missen zo laat Hans van Vliet, een buurtgenoot van Marga weten. “Ze was nog aanwezig op de kerstborrel op de laatste zaterdag voor kerst. Voelde zich met de jaarwisseling niet zo lekker, was verkouden en grieperig” volgens Hans. En dan is het toch ineens afgelopen.

Marga behoorde met haar man Jan, die al eerder was overleden, tot de argrarische polderpioniers en ze wist dus alles over het ontstaan van de polder waar zij zelf veel aan meegewerkt hebben. Karakteristiek op het bankje voor de garage altijd bereid tot een praatje, een zeer sociaal betrokken vrouw die ook bij de golfclub enorm actief was.

De uitvaart zal plaatsvinden op woensdag 10 januari om 13u in het uitvaartcentrum Ölandhorst in Lelystad. De familie van Marga heeft laten weten dat een ieder die haar een warm hart toedroeg van harte welkom is om daar afscheid van haar te nemen.

Tekst Paul van Rijn met dank aan Hans van Vliet