In VvE

Het was gisteravond bijzonder druk en er werd hard gewerkt in de Vier Seizoenen. Want het brainstorm programma over de toekomst van de Golf Residentie sprak veel bewoners aan en je hoorde dan ook een aantal malen: “Dit is nog nooit eerder gebeurd”. De grote belangstelling zorgde bij de ingang zelfs voor enig gedrang omdat een aantal belangstellenden zich niet had geregistreerd en toch naar binnen wilden. Uiteindelijk kreeg bijna iedereen een plaatsje en na een inleiding door het organisatiebureau Spilter werd in kleine groepen over de 5 onderwerpen ideeën verzameld per laptop.

De onderwerpen zijn: Golfbaan, Verenigingshuis (De Vier Seizoenen), Sociaal kapitaal, Voor iedere leeftijd en Energie neutraal.

Afgezien van de resultaten die in september door een aantal vrijwillige bewoners, onder leiding van bureau Spilter zullen worden uitgewerkt, was het een goed moment om ook bewoners nader te leren kennen. Veel nieuwe bewoners waren aanwezig en die vonden deze bijeenkomst een goed moment om meer bewoners te spreken.

Volgende week donderdag nog een keer, dus wie niet geweest is krijgt dan nog de kans. (Wel vooraf registreren graag) En dan is de planning om in september  een uitwerking te maken, in oktober de resultaten bekend te maken en indien mogelijk in november tijdens de Ledenvergadering de plannen te presenteren in de vorm van financiële jaarbudgetten.