In VvE

De Groep Sociaal organiseert op maandag 19 maart een workshop sieraden maken. Saskia Houtsma van Samar Design komt laten zien hoe dat moet. Dat betekent dat liefhebbers onder deskundige leiding een eigen armband of ketting kunnen maken.

Het is mogelijk om een keuze te maken uit drie soorten zeer eigentijdse kettingen of een trendy wikkelarmband. Bij de opgave moet worden vermeld welke kleurstelling de voorkeur heeft. Saskia Houtman, die de materialen meebrengt, begeleidt geïnteresseerden stap voor stap naar een perfecte afwerking.

Voor de ketting neemt zij mooie materialen mee, zoals luxe silverfoil kralen, schelpkralen, halve edelsteen snippers, kwaliteitsglas parels, grote bergkristal kralen en design hangers van Murano glas. Voor een wikkelarmband zijn er kraaltjes van verschillende materialen en eyecatchers voor tussen de kraaltjes zoals Italian style glas kralen, facetkristal kralen en diverse bedeltjes.

De kosten voor het maken van een ketting bedragen € 20 en voor een armband € 17,50. Opgeven (met een kleurkeuze voor ketting of armband) kan voor uiterlijk 5 maart per e-mail bij gejavanjaarsveld@gmail.com. De workshop, die in het clubhuis wordt gehouden, begint om 13.30 uur.

FOTO

Tijdens de workshop kan ook deze ketting met luxe schelpkralen worden gemaakt.