In Golf Residentie Dronten, VvE

Golfers Magazine is een vooraanstaand en veel gelezen blad in de golfwereld, waarin de redactie regelmatig schrijft over hun ervaringen op diverse golfbanen die worden bezocht, gespeeld en gewaardeerd. Zo hebben de lezers een indruk van de betreffende golfbaan en omgeving, wat uitnodigend kan werken om daar ook zelf eens een balletje te slaan of in het geval van de Golf Residentie zowel te golfen als te gaan wonen. In uitgave nummer 6 wordt een uitgebreid artikel gewijd aan ons Park over meerdere pagina’s.

Voor indrukken over het wonen is Andy Houtkamp aan het woord (die momenteel in Tokyo verblijft voor radio verslag van de Olympische Spelen). Andy is NOS radio verslaggever en sedert een jaar woonachtig op de Golf Residentie. Hij spreekt zijn grote waardering voor het wonen in Dronten en op de Golf Residentie en memoreert letterlijk: “Hier in Dronten ervaren we echt de ruimte. Rond ons huis, waar we ’s avonds een balletje kunnen slaan en ook rondom Dronten kunnen we alle kanten op”.

De golfbaan wordt gewaardeerd qua lay-out met 3 sterren en het onderhoud met 4 van de maximaal te behalen 5. Ook de sfeer en “Waar voor je geld” krijgen 4 sterren. Kortom de Golf Residentie wordt zowel als woonpark en als golfbaan hoog gewaardeerd en dat is niet ten onrechte zoals de bewoners zullen beamen, maar nu weten alle lezers van Golfers Magazine dat ook. Ze zijn van harte welkom!