In VvE

Tekst en foto’s Geja van Jaarsveld

Vandaag heb ik mijn hondje uitgelaten langs het bospad bij het clubhuis; ik moet zeggen dat ik het er meestal fijn wandelen vind, echter de laatste tijd erger ik mij enorm aan het feit dat er niet opgeruimd wordt! Als hondeneigenaar vind ik dat zelf heel normaal dat je je dagelijkse omgeving schoon houdt, zodat het voor iedereen fijn wandelen is met of zonder hond!

Daarom heb ik vanochtend een aantal foto’s gemaakt op het stukje vanaf het clubhuis tot aan de alpaca’s. Alleen aan de linkerkant als je vanaf het clubhuis het bosje in komt al minimaal 25 drollen gefotografeerd! En zelf ook nog in een gestaan omdat ik het van mijn hondje op ging ruimen! Zie enkele bijlagen ter illustratie.

Mijn verzoek aan alle eigenaren die niet opruimen is: denk is hoe een ander dat vindt! Het is een kleine moeite, zakjes zijn hier genoeg en ja langs het bospad moet er ook opgeruimd worden!

Geja van Jaarsveld

Naschrift: nu dit probleem op ons park is opgelost, moet het mogelijk zijn dat resultaat ook op onze natuurpaden te bereiken!