In VvE

Bijna 150 aanwezigen in opperbeste stemming, de Nieuwjaarsreceptie 2019.

Het aantrekkelijke van de Golf Residentie is het heerlijke wonen en de saamhorigheid aldus de voorzitter van de Vereniging van Eigenaren, Paul van Rijn, die de komst van veel nieuwe bewoners als een van de belangrijke ontwikkelingen in 2018 memoreerde. Voor deze nieuwe bewoners zal in maart een kennismakingsbijeenkomst worden georganiseerd. Ook aan de Parkresidentie is momenteel veel belangstelling voor de nieuw te bouwen woningen. Er is in 2018 aan het milieu gewerkt met als resultaat de uitreiking van het GEO certificaat door wethouder Ton van Amerongen. Alle vrijwilligers die helpen de Golf Residentie te besturen en te onderhouden konden op een spontaan applaus rekenen.

2019 Gaat het jaar worden van de resultaten van de brainstorm sessies, want de resultaten moeten in april bekend worden. Er komen dan ideeën van bewoners over onder meer het clubhuis, de golfbaan, milieu etc. Wij kijken er naar uit. Ook zal in 2019 op diverse plaatsen aan groot onderhoud worden gewerkt waardoor soms wegen moeten worden opgebroken, informatie zal tijdig op de website worden vermeld.

De golfclub voorzitter George Gerritsen was zeer optimistisch over de vele soorten lidmaatschappen en greenfees die naar verwachting tot een forse ledenaanwas zal leiden. Hij riep op deze spelers met open armen te ontvangen zodat zij zich snel thuis voelen. Voorzitter Marianne van Maarschalkerweerd van VvE90 meldde dat er geen appartement meer te koop is. Zij is blij dat het grote onderhoud aan de daken achter de rug is en kijkt uit naar een wat rustiger nieuw jaar zonder grote projecten.