In VvE

Mike Woltering en de Vereniging van Eigenaren zijn het eens geworden over de voorwaarden voor de aankoop van de ruimte in het clubhuis waar Mike zijn golfshop gevestigd had.

Nadat Mike Woltering de Openbare Golfbaan Dronten had verkocht, besloot de koper geen gebruik te maken van de shopruimte in de Vier Seizoenen. Het pand stond al geruime tijd leeg. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VvE in november gaven de leden toestemming voor de aankoop. Gisteren kwam Mike met het VvE bestuur tot overeenstemming over de verkoopvoorwaarden. Vandaag is het koopcontract getekend en eind van de maand zal de akte bij de notaris passeren, waarna de VvE de definitieve eigenaar is.

Wat de bestemming van de ruimte gaat worden is nog niet bekend. De uitkomsten van de “brainstorm sessie” moet daar een definitief uitsluitsel over geven, althans dat wordt verwacht. Want het verwerken van de ideeën die geventileerd zijn door de diverse deelnemers wordt door een groep vrijwilligers nog uitgevoerd. Maar zowel de ruimte beneden als boven, waar het kantoor gevestigd was, bieden veel mogelijkheden. We houden u op de hoogte.