In VvE

De Herfstbuurt (Herfst 30 t/m 56) had ingeschreven voor de Aviko buurttafel en ze winnen hem ook!

Aviko is een aardappelverwerkend bedrijf dat in feite haar oorsprong heeft in Swifterband en momenteel onder meer een kantoor in Dronten-West heeft.

Een leuk idee dat Aviko als reclame ter versterking van de “buurtband” een gezamenlijke maaltijd verzorgt. Afgelopen donderdagavond hebben veel bewoners een tent (dat was de Aviko tent) voor het clubhuis zien staan. Omdat door de vele regen dit een van de weinige plaatsen was waar je zonder natte voeten te krijgen kon verkeren.De tent was verwarmd en naast de te verwachten, overigens heerlijk knapperige frietjes, werd een compleet menu aangeboden met een drankje naar keuze. Het geheel werd met live music begeleid door een voortreffelijke gitaarspeler. Wim Smit hield als coördinator een welkomst-toespraak.

De buurtgroep bestond uit ongeveer 25 personen. Tevens was als waardering voor hun activiteiten het VvE-bestuur aan tafel uitgenodigd, een geste die zeer gewaardeerd werd.

Bij de foto’s: de catering werd verzorgd vanuit een nostalgische Citroën bestelbus, in de tent was het een gezellige boel.

Foto’s Hans Kramps