In Golf Residentie Dronten, VvE

De Drontense voedselbank maakt moeilijke tijden door. Er wordt veel minder voedsel gedoneerd door supermarkten ed. De reden daarvoor is dat deze supermarkten zelf hun voorraden maar net op peil kunnen houden en er dus weinig overschot is. Dat gegeven bracht het VvE bestuur van de Golf Residentie op het idee om vanuit onze verantwoordelijkheid als wijk van Dronten de helpende hand te reiken.

Er kwam een inzamelingsactie op de Golf Residentie waar tot afgelopen zaterdag een gift kon worden gedoneerd, er werd € 3.445 op gestort!

Een prachtig resultaat waar de voedselbank verrast en enthousiast op reageerde toen er contact was met de leiding van deze instelling. De vraag was, willen jullie dat bedrag overgemaakt hebben of gaan wij proberen tegen gunstige condities bij een groothandel levensmiddelen aan te schaffen en wat moet dat dan zijn. Het geheel van de actie en het resultaat overviel de voedselbank medewerkers en meldde daarom dat zij deze week, in samenspraak over gaan beslissen, op welke wijze dit bedrag het beste kan worden aangewend. Een definitief besluit zal later in de week vermeld gaan worden.

PvR