In Golfclub

De Juwelier Zuyver wintercompetitie is onder een goed gesternte van start gegaan. Hoewel het aantal deelnemers aanvankelijk wat achterbleef bij de verwachtingen, herstelde zich dat op tijd: daardoor streden maar liefst acht flights op een prachtige, milde herfstdag om de dagprijs en een eerste klassering in de meerronde competitie.

Deze nieuwe competitie, die wordt gesponsord door Juwelier Zuyver en Texas Scramble wordt gespeeld, is een gemeenschappelijk initiatief van de Herencommissie en de Weekeindcommissie en is bedoeld om ook in de winterperiode voor enige activiteit in de baan te zorgen. Jo van den Oever, Marco Oussoren en Peter Beerlage waren de eerste winnaars.

Alle deelnemers waren enthousiast over de Texas scramble spelvorm: men speelde met deelnemers waar men anders niet zo snel mee in een flight zou zitten. Het is de bedoeling dat de inschrijvers steeds in wisselende formaties proberen de mooie prijzen van het Zuyver eindklassement in de wacht te slepen.

De wedstrijden worden wisselend op een zaterdag of een zondag gespeeld. De volgende wedstrijd staat op zondag 19 november op de kalender. De inschrijving ervan is al geopend.