In Golfclub
TEKST HANS DE JONGH

De golfclub verspreidt de komende dagen een tweede flyer over het lustrumweekeinde waarmee leden en bewoners van de Golfresidentie worden geïnformeerd over de bijzondere wedstrijden die voor het laatste weekeinde van september op het programma staan.

Dat betreft een 9-holes wedstrijd op vrijdag 29 september die om 16.00 uur begint, de lustrumeditie van het Dronten Open op zaterdag 30 september en een Cross Country op zondag 1 oktober over 20 holes, die als tegendraads en eigenzinnig wordt omschreven. De Cross Country wordt als het klapstuk van de viering van het 20-jarig bestaan gezien.

Alle wedstrijden worden gesponsord. Voor de Texas Scramble op vrijdag is dat rijwielhandelaar Jan Brinkman, voor het Dronten Open Volvo-garage Jacob Schaap en voor de Cross Country stelt Opel dealer Broekhuis de prijzen beschikbaar. Bij het Dronten Open trakteert de jarige club  de deelnemers op appelgebak en appelsap in de baan.

De openingswedstrijd van het weekeinde, de Texas Scramble op vrijdag, wordt omlijst met een muzikaal intermezzo van pianist Han Meyer, gitarist Jan Essing, bassist Maarten Mast en drummer Roel Smits. In clubhuis De Vier Seizoenen is er ’s avonds ook gelegenheid om de inwendige mens te versterken.

De lustrumcommissie bestaat uit Ilse van Dissel, Cees de Bruin, Bertus den Haan, Hans de Jongh, Dick Prins en Bas Wierda. De flyer is ontworpen door Janke Bosma van het Drontense bureau JAM Marketing. JAM Marketing is een van de sponsors van het lustrum. De opbrengst van de wedstrijden gaat naar het goede doel, Tarpania’s Hoeve in Swifterbant.

FOTO

De nieuwe flyer die de komende dagen op het park en bij de buitenleden wordt verspreid.