In Golfclub

De Mitra Maandbekercompetitie start zaterdag 3 april. De overige zes wedstrijden uit deze competitie worden op een zondag gespeeld. De achtereenvolgende data daarvan zijn 2 mei, 6 juni, 4 juli, 8 augustus, 5 september en 3 oktober. De Mitra Maandbeker is de opvolger van de HypotheekNet Maandbeker.

Bij de Maandbeker is er aan het eind van het seizoen een netto en bruto overall winnaar. Aan de afzonderlijke wedstrijden wordt de titel Golf(st)er van de Maand gekoppeld. Van hem/haar  komt een foto op de website te staan evenals een foto in het clubhuis te hangen. Maandelijks is er ook een prijs voor de beste bruto en de beste netto score en een verrassingsprijs. Er komt tevens een birdieklassement.

De weekendcommissie, bestaande uit Natasja Hoegee, Michael Keet, Silvia Hoohenkerk, Mark Visch en René Vos, hebben voor 5 april een Paashaaswedstrijd op de kalender staan. Op Koningsdag is er een Oranjewedstrijd, op 13 mei wordt om de Gerard de Vries Trofee gespeeld, 24 mei is er een cross country en 30 mei zijn er de eerste clubkampioenschappen.