In Golfclub

De Vereniging van Eigenaren van de Golfresidentie heeft op initiatief van de golfclub twee greenfees beschikbaar gesteld als prijs voor een golfbenefiet-wedstrijd in het Brabantse Esbeek ten behoeve van de stichting Kika. KiKa staat voor Kinderen Kankervrij. 

De opbrengst van de wedstrijd komt ten goede aan onderzoek in het Prinses Maxima Ziekenhuis voor kinderoncologie naar genezing van kanker bij kinderen. Ook leden van de Golfresidentie kunnen zich voor de wedstrijd aanmelden.

De benefiet is op donderdag 24 september. De wedstrijd wordt gespeeld op een van de fraaiste bosbanen in ons land in het Brabantse Esbeek. Er wordt om 13.00 uur met een shotgun gestart. De inschrijfkosten bedragen € 150. Daar zijn lunch en diner bij inbegrepen.

Na afloop is er een loterij. De greenfees die de Golfresidentie beschikbaar heeft gesteld – en tot en met volgend jaar te gebruiken zijn – worden ook verloot. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via kikagolf@xs4all.nl. Geadviseerd wordt dat snel te doen.