In Golfclub
DOOR HANS DE JONGH | ARCHIEFFOTO

Het Drontens team dat meespeelde in de jaarlijkse competitie om de Polderbokaal voor dames is met 226 punten op een zeer eervolle tweede plaats geëindigd. Met een verschil van slechts vijf punten moest het Harderwold voor laten gaan. Harderwold noteerde 231 punten en mocht de bokaal, traditioneel een melkbus met zonnebloemen, mee naar huis nemen.

De zes koppels van Dronten scoorden in deze Fourball Better Ball wedstrijd een gemiddelde van 37,6 punten. Emmeloord, dat derde werd, sloeg 225 punten bij elkaar. Dorhout Mees eindigde met 221 punten als vierde, Zeewolde met 220 punten als vijfde, Almeerderhout met 214 als zesde en Flevoland uit Lelystad sloot de rij als zevende met 206 punten.

Het damesteam van de Golfresidentie was bovendien goed voor drie individuele prijzen. Yvonne van Someren en Tineke Visch sloegen beide een longest terwijl Alma van Wilgenburg en Trees Lanting met 44 punten als beste koppel uit de bus kwamen. De wedstrijd werd gespeeld bij Dorhout Mees; Emmeloord treedt volgend jaar op als ontvangende club.