In Golfclub

Maandag, tweede pinksterdag, is er weer een cross country wedstrijd in de baan en dat zorgt ongetwijfeld voor het nodige spektakel. Voor wie dat van nabij wil meebeleven is er nog een aantal plaatsen vrij om mee te spelen. Inschrijven moet wel voor zaterdagavond 18.00 uur gebeuren. Dat kan via de website van de golfclub. Informatie hierover is te krijgen bij de weekendcommissie Nhoegee@gmail.com.

Bij een Cross Country wedstrijd wordt de baan in tegenovergestelde richting gespeeld. Dat zorgt voor hilarische toestanden. Volgens kenners is dat vaak een uitdaging op zich. De wedstrijdvorm is Texas Scramble Strokeplay. Gelet op de aanpassingen die hiervoor moeten worden gedaan in de baan, moet men rekening houden met de volgende situaties:

Tussen 8.00 en 10.30 uur kan men de wedstrijdorganisatie in de baan tegenkomen. Die is dan bezig om de aanpassingen voor de Cross Country wedstrijd in orde te maken. Het verzoek is daar rekening mee te houden. Om het voor iedereen veilig te houden is de golfbaan van 10.30 tot en met 14.50 uur niet toegankelijk voor niet-deelnemers. Tot 8.30 uur kunnen starttijden worden gereserveerd voor een 9-holes ronde op een van de beide lussen.

Vanaf  15.00 uur kan iedereen weer volledig op beide lussen 18 holes spelen. Golfers (leden en hun gasten) die in de tussenliggende uren willen spelen, zijn natuurlijk van harte welkom om mee te spelen met deze Cross Country.